Vyhledávání



ZÁKLADNÍ INFORMACE

04.06.2014 17:18

Dnes 4.6.2014 byly zaslány vedoucím včelařských kroužků mládeže (VKM) průvodní informace k přípravě Celostátního setkání včelařské mládeže ROJENÍ 2015, které proběhne 24. - 28. 6. 2015.

................................. PRŮZKUMOVÝ DOTAZNÍK.docx (224807) .........................................

Milí přátelé – vedoucí včelařských kroužků mládeže,

 

zasílám Vám nabídku (viz příloha) k účasti na Celostátním setkání VKM, které budeme pořádat začátkem letních prázdnin v příštím roce 2015. Akce pod názvem ROJENÍ 2015 se bude moci účastnit pouze 35 organizátory „vybraných“ (na základě termínu přihlášení) šestičlenných skupin z Včelařských kroužků mládeže z celé ČR. Setkání nebude mít charakter soutěže (!), ale bude zaměřeno na vzájemné se poznávání dětí i vedoucích, předávání zkušeností a plánování dalších společných akcí a aktivit zaměřených na propagaci včelařství mezi mládeží. A pochopitelně si budeme chtít i ty společně strávené dny všichni příjemně a užitečně užít. Pro děti bude připraven zábavně-naučný celodenní program, který budou zajišťovat instruktoři a lektoři organizátora. Pro vedoucí VKM bude připraven rovněž separátní program.

 

Proč se na Vás obracíme více než rok před Setkáním????

  • ·        Zjišťujeme samotný zájem VKM o tuto akci
  • ·        Získáváme tak čas k přípravě zajímavého programu
  • ·        Nabízíme prostor k výběru účastníků Setkání z řad členů Vašeho VKM (např. formou celoroční kroužkové soutěže)
  • ·        Umožňujeme postupné získání finančních prostředků k zaplacení účastnického poplatku (např. formou postupného šetření, brigádou účastníků, prodejem vlastních včelích produktů, nebo získáním vlastních sponzorů)

Na organizaci se podílí VKM VYŠEHRADŠTÍ VČELAŘÍCI, Český svaz včelařů prostřednictvím Komise pro práci s mládeží a MěV ČSV Praha, VČELÍ STRÁŽ při ČSV, MÁJA – spolek pro rozvoj včelařství, VKM RAKOvčelaříci a další.

 

Na Vaši případnou účast se těší a na otázky je připraven odpovídat

Jiří Cafourek - hlavní organizátor